Segít a telefonálási költségek keretek között tartásában. Megvalósítható akár  személyes kódok alapján és       megoldást nyújt a alközponton keresztül folytatott forgalom hivatalos és magán beszélgetések kimutatásában, így akár telefonadó mentesség is elérhető.

A hívásadatokat gyűjtheti egy erre a feladatra elhelyezett számítógép vagy egy adatgyűjtő egység.

A díjszámoló szoftver rendel hívásköltséget az egyes hívások mellé valamint rendszerezi azokat és elvégzi az hívásadatok arhiválását. A szoftver különféle keresési és listakészítési lehetőséget kínál a felhasználó által beállított időintervallumon belül.

- GSM adapter

Komoly költségmegtakarítást eredményez, ha minden telefonhívás az aktuális szolgáltató saját hálózatán belül bonyolódik. A jellemzően az alközponthoz csatlakoztatott GSM adapter lehetővé, teszi, hogy az asztali telefonról kezdeményezett és a mobilhálózatot célzó hívás az adott szolgáltató SIM kártyájának használatával épüljön fel.

   - Költségcsökkentés a vezetékes mobil hívásoknál:
   - Költségcsökkentés a mobil vezetékes hívásoknál:

Telefonalközponti rendszer kiegészítők

 -Díjszámláló rendszer

- Automata kezelő és hangposta

Megterhelő a hívások fogadása? Elveszi az időt a munkától? Az automata kezelő használatával mindez megoldható. Fogadja a hívásokat, tájékoztat az általános információkról, a szabadon felépíthető hangmenürendszerben akár több nyelven is megvalóstható mindez.
Hangposta rendszer használata esetén nincsenek elveszett hívások.

-Hangrögzítés

Ha elszáll a szó, akkor már nem rögzíthető, azonban ha fontos, hogy mi zajlik a vonalakon, mert esetleg bizonyítékul szolgálhat vagy ha az ügyfelekkel folytatott kommunikáció minősége érték a vállalkozás számára, akkor megoldjuk egy mellékállomástól akár az összes mellékig. A rögzítés töténhet a fővonalakon is.

website design software

Minden jog fenntartva. Régió-tel. Kft. 2010