website design software

A RÉGIÓ-TEL Informatikai és Távközlési Rendszereket Szolgáltató Kft. 2004-ben alakult, elsősorban telefonalközpontok, telefon és informatikai hálózatok értékesítésében, szolgáltatásában sokéves tapasztalatot szerzett magyar magánszemélyek alapították. A RÉGIÓ-TEL Kft. célja az, hogy az ügyfelei igényeit rugalmasan, teljes körűen, a szakmai lehetőségek széles skálájából a legjobb megoldást ajánlva elégítse ki.

Mint minden szolgáltató cégnél, nálunk is munkatársaink szakértelme, tapasztalata és folyamatos szakmai fejlődése a minőség garanciája ügyfeleink részére.

Tevékenységi körünk közé tartozik az infokommunikáció különböző eszközökkel való támogatása és különféle rendelkezésre állási és hibaelhárítási szolgáltatások is.

Az infokommunikáció támogatására különböző informatikai (számítógép, nyomtató) és hálózattechnikai (router, switch, vezeték nélküli eszközök) berendezések forgalmazásával és ezen eszközökből kialakított komplex távközlési és informatikai megoldásával foglalkozunk. Cégünk tőkeerejét kihasználva a beruházás nélküli szolgáltatási pénzügyi konstrukciót is tudunk kínálni ügyfeleinknek.

Főbb szolgáltatásaink a következők:

  • Telefonalközpont szállítás és üzembe helyezés
  • Strukturált hálózat tervezése, kivitelezése, hitelesítése
  • Vezetékes és vezeték nélküli informatikai hálózat kialakítása (számítógépek hálózatba kapcsolása, közös nyomtatók használata, közös háttértár kialakítása)
  • Informatikai eszközök (számítógépek, nyomtatók, router, switch vezeték nélküli berendezések) forgalmazása, telepítése
  • Kamerás riasztó rendszerek kiépítése (CCTV)
  • Informatikai berendezések forgalmazása
  • Infokommunikációs szaktanácsadás

Az eltelt 6 év alatt számos telefonalközponti és informatikai rendszert telepítettünk és üzemeltetünk jelenleg is, több ezer strukturált hálózati végpontot építettünk ki, mindeddig partnereink teljes megelégedésére. A berendezések kapacitása a legkisebbektől a közel száz mellékesig terjed a hagyományos technológiától kezdve, a legmodernebb digitális központokig.

Jelenleg Cisco CCNA képzésen veszünk részt és Cisco partnerség kialkításán dolgozunk.

2010. február

 

Minden jog fenntartva. Régió-tel. Kft. 2010